Προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας Δωρεάν.

Εμείς, στο www.hellinika.gr, έτσι και αλλιώς, έχουμε σκοπό και στόχο, να βοηθήσουμε την αγορά, στην Πρόοδο και στην Ανάπτυξη καλώντας τους Επιχειρηματίες και τις Επιχειρήσεις να προβληθούν διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες μας.

Η σελίδα που διαβάζετε τώρα, σας προσκαλεί σε μια ανέξοδη σύνδεση-συνεργασία. Σε μία προβολή σας εδώ, δίχως οικονομική επιβάρυνση και χρονολογικές δεσμεύσεις. Το κέρδος σας είναι η δωρεάν προβολή της Επαγγελματικής Δραστηριότητας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Το κέρδος μας είναι η δημοφιλία της δικής μας σελίδας, και μέσω αυτής η πιθανή συνεργασίας μας και με νεότερους επιχειρηματίες.

Όλα αρχίζουν, με την Δωρεάν Εγγραφή σας  για πάντα, στην σελίδα μας:
http://hellinika.gr/gr/register.php

Το δεύτερο βήμα σας είναι, να θελήσετε την συμμετοχή της επιχείρησης σας στο πρώτο πρόγραμμα Προβολής και Ενημέρωσης του Hellinika.Gr
Προς τούτο, θα μας στείλετε ένα κείμενο έως εικοσιπέντε στοίχους και δύο φωτογραφίες που αφορούν την επιχείρηση, συν την φωτογραφία Logo επιχείρησης. Αυτό το υλικό θα αναρτηθεί – σε χρονικές περιόδους – σε ελεγχόμενες θεματικές σελίδες και σε συνέχεια θα ανά-δημοσιευθεί στα Κοινωνικά Δίκτυα Επικοινωνίας.

Περιμένουμε τις τολμηρές αποφάσεις σας και τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις σας.

Ο εκδότης,